Beste massagestoel

Wie gaat voor totale ontspanning of kampt met nek- schouder en rugklachten, opgebouwde lichamelijke spanningen, of een minder goede bloedcirculatie, kan veel baat hebben bij het gebruik van een massagestoel. Massagestoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Zo zijn er ultra luxe massagestoelen verkrijgbaar voor een full body massage, met daarnaast een ingebouwde infrarood- en magneettherapie functie.

Dus ook zonder directe klachten is zo’n luxe massagestoel natuurlijk een prachtige gadget en fantastisch apparaat om in huis te hebben.
In dit artikel nemen we de beste massagestoelen met je door. Wat kunnen ze bijdragen aan je algehele gezondheid? Ontdek het in onze ’top 3 beste massagestoel’.

Voor wie is een massagestoel geschikt?

De massagestoel verzorgt een dermate gedegen massage dat het een cadeautje voor ieders lichaam is!

Vrijwel iedereen kent het genot van een massage en de ontspanning voor lichaam en geest die het teweeg brengt. Deze massagestoelen bootsen de massage tot in de kleinste details na, waardoor het een totaal relaxmoment wordt, heerlijk in de prettige omgeving van je eigen huis.
Het is niet vreemd dat ook voor mensen met lichamelijke klachten de stoel een weldaad kan betekenen.
Vooral voor diegenen die chronisch te maken hebben met lichamelijke kwaaltjes, maar ook voor ouderen.

Vele klachten op ontspannen wijze te lijf

Door middel van de (luxe) massagestoel is het mogelijk om op dagelijkse basis zelf klachten te behandelen. Denk hierbij aan lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, migraine, stijfheid, nekklachten, hoge- of lage rugklachten en schouderklachten. Maar ook klachten aan voeten, kuiten, heupen en bekken kunnen verminderd worden met het gebruik van de geavanceerde massagestoel.

Naast het genot en de ontspanning die het met zich meebrengt, kun je de aanschaf van een massagestoel zien als een fantastische investering in je eigen gezondheid.

Full body massage; intens verkwikkend

Doordat er vele verschillende type massagestoelen verkrijgbaar zijn -van eenvoudig tot zeer geavanceerd- lopen de functies eveneens nogal uiteen. De eenvoudigere massagestoelen bieden in ieder geval verschillende massagestanden en verwarming opties van de rug.

Wie voor een luxe massagestoel kiest zal een compleet andere beleving krijgen.
Luxe massagestoelen geven een full body massage, vanaf je nek tot aan je voeten. Deze ervaring omschrijven mensen als hemels, en intens verkwikkend. Dergelijke massagestoelen vormen voor personen met chronische rug- of pijnklachten en reuma werkelijk een gamechanger. Het is zeer betekenisvol wanneer je in het dagelijks leven weer beter kunt functioneren dankzij een goede massagestoel.

Wat is de beste massagestoel?

Onderlinge kwaliteiten, functies en mogelijkheden liggen breed uiteen binnen het grote aanbod van massagestoelen, evenals de prijzen. Je koopt al vanaf zo’n 250 euro een massagestoel. Dit bedrag kan naarmate de stoel geavanceerdere opties kent oplopen tot zo’n 7000 euro. Welke kies je? Volstaat een goedkope massagestoel? Of zul je fors in de buidel moeten tasten voor een goede massagestoel?
In onze ’top 3 beste massagestoel’ vind je terug wat je moet weten!

1. Massagestoel Casada Aura

Op de allereerste positie treffen we, wie anders, de massagestoel Aura van Casada, van 100% Duitse makelij. Casada levert wereldwijd topkwaliteit en biedt de meest geavanceerde toepassingen. Deze ultra luxe massagestoel mag wel wat kosten, voor circa 7000 euro is hij van jou. Wat kan de Aura zoal?

Deze luxe massagestoel kent een 4D rollersysteem. Dit houdt in dat drukpunten, aanvoelend als een duim, pressie leveren over het hele lichaam, zowel horizontaal als verticaal. Daarnaast biedt deze massagestoel een diepe warmte massage, vergelijkbaar met een hot stone massage via verwarmde knoppen en de stationaire verwarmingskussens. Casada zelf omschrijft deze technologie als revolutionair. Maar er is meer; deze slimme massagestoel is in staat een volledige bodyscan te maken, waardoor hij exact op maat masseert en specifieke plekken kan behandelen. Hij kan kneden, masseren en stretchen, waarbij de voeten niet worden vergeten.

De Casade Aura is een onvergelijkbare, unieke massagestoel, met 5 jaar garantie!

Bekijk de specificaties en functies van de Casade Aura >>

2. Massagestoel iRest SL 87

Maximale ontspanning met deze topstoel van iRest! Daarnaast wordt de iRest SL87 ook geprezen als revalidatiestoel. Type massages: Compressie massage, klopmassage, rolmassage, Shiatsu massage en vibratie massage.

De mooie stoel met zijn strakke design verzorgt op magnifieke wijze het volledige lichaam; stimulering van de bloedsomloop, het verminderen van spierpijn, het wegnemen van vermoeidheid en stress en het stimuleren van vitaliteit. En bovenal: Ontspanning!

De iRest SL87 is verstelbaar en aan je eigen lichaam aan te passen op diverse manieren voor een optimaal resultaat. Evenals de andere twee stoelen in deze top 3 beschikt ook de iRest over allerlei verschillende programma’s (15 in totaal!), snelheden en intensiteiten. Uniek zijn de stretch functie en de 3d massage waarbij feilloos de vorm van de rug gevolgd wordt.
Een standaard programma duurt 20 minuten, maar zoals gezegd is van alles eenvoudig aan te passen naar eigen wens.
Met de iRest SL87 haal je een mooie en zeer complete massagestoel in huis waar het hele gezin jarenlang plezier, profijt en ontspanning aan beleeft!

Lees alles over de iRest SL 87 >>

3. Tokuyo Massagestoel TC-730

beste massagestoel

Op de derde positie vinden we de TC-730 van het Japanse merk Tokuyo. Hoewel de helft voordeliger dan onze nummer 1 betaal je nog steeds ruim 3000 euro voor deze massagestoel. Maar ook het merk Tokuyo staat bekend om zijn fenomenale kwaliteit. De massagestoel TC-730 is slijtvast, verstelbaar, antibacterieel, ademend en tevens waterafstotend.

Ook dit is een alleskunner. Hij biedt verwarming vanuit de rug en kent 4 automatische programma’s die elk specifiek gericht zijn op je lichamelijk welbevinden en gemoedstoestand. Je kunt kiezen voor een energiek programma in de ochtend, of kies voor juist een zachte behandeling. Hij kent hiervoor de standen soft, cradle, relaxation en refresh. Daarnaast kun je ook de snelheid van de massages instellen.

Doordat hij verstelbare beensteunen heeft, kunnen personen tot 2.05 m gebruikmaken van de massagestoel TC-730. Hij is dus voor (zo goed als) iedere lengte geschikt. Van top tot teen, oftewel van je voeten tot aan de nek zul je de vele type massagemogelijkheden als een absolute weldaad ervaren!

Bekijk de Tokuyo TC-730 >>

De beste keus is te gaan voor een massagestoel ­čśë

In onze ’top 3 beste massagestoel’ tref je 3 uiterst geavanceerde massagestoelen, het beste van het beste op dit gebied. Een miskoop is in dit geval simpelweg uitgesloten. De stoelen worden zowel thuis als professioneel gebruikt.

Een ieder die een moment van optimale ontspanning zoekt, of bepaalde klachten die het drukke leven van vandaag de dag met zich mee brengt wil bestrijden, doet met een massagestoel de beste koop van zijn of haar leven! Enjoy!

Wellicht ook interessant: