Beste massagebed

Misschien heb je de term ‘elektrisch massagebed’ wel eens eerder horen vallen. Maar wat is het elektrisch massagebed nu eigenlijk? Het massagebed is geen gewoon bed waarop je kunt slapen, laten we dat voorop stellen.

Het betreft een eenpersoons behandeltafel, zonder matras, waarop je liggend gemasseerd wordt door de ingebouwde massage toepassingen. Er komt dus geen persoon aan te pas om gemasseerd te worden. Ideaal toch?! In dit artikel kijken we naar het beste massagebed. Wat kan hij? Wat doet hij? Je leest het hier.

Wat doet een massagebed?

De meeste massagebedden behandelen door middel van acupressuur, infrarood warmte, vibratie en klopmassage. Dit kan over het gehele lijf zijn, of alleen van nek tot onderrug. De massage elementen zorgen voor een diepe ontspanning, een betere doorbloeding, verlichting en behandeling van pijnklachten zoals rugpijn, nekpijn en schouderpijn. Ook draagt een massagebed bij aan een betere nachtrust. Het massagebed is een investering in je gezondheid, je koopt ‘m in uiteenlopende prijsklasse.

Wat is het beste massagebed?

De keuze voor het beste massagebed kan soms lastig te bepalen zijn. In onze top 3 voor het beste massagebed tref je daarom drie zeer uiteenlopende massagebedden. Elk biedt een eigen specialiteit en prijskaartje. Van het duurdere segment tot aan de voordeligste prijsklasse. Ontdek welke meerwaarde de massagebedden uit onze ‘beste top 3’ jou kunnen bieden.

1. Nuga Best N6 Therapy Bed

beste massagebed

Op de eerste plek treffen we het infrarood massage bed van Nuga Best. Dit massagebed is werkelijk van alle markten thuis en biedt gerichte acupressuur massage gecombineerd met heilzaam infraroodlicht.

Wat betekent hij voor je lichaam? De te behandelen lichaamsdelen zijn je rug, nek, schouders, armen, benen, voeten, tot aan je hoofd toe. Hij geeft een intensieve massage en infraroodbehandeling aan je ruggenwervel werkt naast helend en ontspannend ook preventief tegen allerlei klachten (waaronder het oplopen van een hernia bijvoorbeeld).

De Nuga levert compressie en vibratie massage, in combinatie met infrarood wordt hiermee zowel gewrichtspijn als spierpijn bestreden. Volgens sommigen is dit het beste massagebed wat zij ooit hebben gehad. Maar daar hangt dan ook een prijskaartje aan. Je koopt ‘m voor een prijs van circa € 3700.

Nuga Best massagebedden is een Indiaas bedrijf wat vooruitstrevende, geavanceerde technieken gebruikt voor de ontwikkeling van haar massagebedden. Het bedrijf is opgericht in 2008 en is inmiddels een mondiale speler op gebied van massagebedden.

Bekijk het Nuga Best N5 Therapie / massagebed>>

2. Ceragem Master V3 jade steen massagebed

ceragem massage bed

Onze nummer 2 is het CERAGEM Master V3 massagebed. Dit bed kent een zeer stevige en uitgebalanceerde rugmassage. Het helpt rug- en gewrichtspijn te verminderen, spieren te ontspannen en de bloedsomloop wordt bevorderd.

Hoe werkt het Ceragem Master massagebed?
De therapeutische stimulators gebruiken natuurlijke methoden voor het uitrekken en stimuleren van de wervelkolom. Dit gebeurt met behulp van massieve jade steen, infraroodwarmte en acupressuur. Je rug wordt intensief onder handen genomen middels thermische klopmassage, vibratie en rolmassage. Thermische massage wil zeggen ‘verwarmde’ massage, ook wel hot stone massage genoemd. De geïntegreerde techniek van verwarmde Jade stenen zorgt voor niets minder dan een hot stone massage. De Ceragem behoort wereldwijd tot de top op gebied van massagebedden.

Bekijk het Ceragem Master V3 massagebed >>

3. Massage Matras LA110315 Lanaform

Op de derde plaats vind je het vereenvoudigde alternatief voor een massagebed, namelijk het massage matras. Onze keuze valt op dit massage matras gezien de effectiviteit, gecombineerd met de gunstige prijs van nog geen 70 euro. Verwacht van een massage matras niet dezelfde kwaliteit en behandeling als wat bij een volwaardig geavanceerd massagebed het geval is. Wie echter op zoek is naar ontspanning en lichte rugmassage is dit wellicht een alternatief om te overwegen.

Het Lanaform massage matras kent uitsluitend trilmassage voor rug en benen. Er is dus geen sprake van pressie- en rolmassage. Prettig is dat hij verwarmingszones biedt op de rug en beenpartij, wat voor een extra intensiteit zorgt tijdens de trilmassage.

Je legt het massagematras op de voor jou meest geschikte plek. Dit kan gewoon op de bank zijn, zodat je rechtop kunt zit/ liggen, maar je kunt ‘m natuurlijk ook daadwerkelijk op je bed leggen. Het is net waar je zelf de voorkeur aangeeft. Het massage matras biedt vooral uitkomst bij ontspanning na lichamelijke stress of spierspanning. Ervaringen van anderen zijn vooral positief; hij voldoet aan de verwachting en is goedkoop geprijsd.

Bekijk het Lanaform massage matras >>

Wat wordt jouw beste massagebed?

In dit artikel hebben we 3 uiteenlopende type massagebedden met je doorgenomen. Twijfel je nog over jouw beste koop? Onze nummer 1 bied je een full bodymassage wat versterkt wordt dankzij de infrarood elementen. De nummer 2 is er voor je rug; hij is intensief dankzij de geavanceerde rolmassage technieken. Onze derde keuze is een massage matras; ideaal indien je geen rugklachten hebt maar opzoek bent naar ontspanning voor je rug. De mate van persoonlijke lichamelijke klachten en wellicht het prijskaartje bepalen uiteindelijk jouw keuze! Investeer je in een goede oplossing, of volstaat een minder effectief alternatief? Aan jou de keuze!

Bekijk ook eens mijn favoriete sites: https://sites.google.com/mindbogglingmedia.com/mijnfavorietewebsites/homepage

Wellicht ook leuk om te lezen: