Wat is de beste hardloopverlichting?

beste hardloopverlichting

In het donker of schemering hardlopen vraagt om de goede hardloop verlichting. Overige verkeersdeelnemers zien hardlopers soms letterlijk over het hoofd zodra zij ineens zomaar lijken op te duiken uit het niets.

Er zijn talloze LED verlichtingsproducten te koop die zorgen dat jij tijdens het hardlopen al vanuit de verte gezien wordt. Wat zijn de beste, de meest veilige en praktische? In dit artikel nemen de beste hardloop verlichting met je door, die over jouw veiligheid zullen waken bij slecht zicht.

Gezien worden dankzij de beste hardloop verlichting

Hardloop verlichting bestaat allang niet meer uit een lampje om de bovenarm of enkele reflecterende strepen op je kleding. De huidige generatie hardloop verlichting is zeer compleet en divers te noemen. Dankzij tal van verlichtende accessoires zoals de USB oplaadbare armbanden, LED lampjes voor je schoenen, reflectievesten of kleding met reflectie, is er volop keus.

Ga jij voor een eenvoudige snelle oplossing, of trek je de reflectie door tot in je kleding? Goede verlichting is van essentieel belang tijdens het hardlopen in het donker en om het geld hoef je het niet te laten… Onze top 3 beste hardloopverlichting kosten allemaal onder de € 30,00!

Top 3 beste hardloop verlichting

Welke hardloop verlichting is het beste en biedt je niet alleen veiligheid, maar ook comfort? Lees wat anderen zeggen en ontdek handige functies. In onze top 3 wijzen we je op de beste koop van dit moment; voor rond de 25 euro ben je klaar.

1. BaeSports Hardloop verlichtingvest + armband

Je koopt een BaeSports een hardloop verlichtingsvest en je krijgt er een gratis LED armband bij cadeau. Dit is echter niet de reden dat deze hardloop verlichting bij ons op de eerste plek terug te vinden is. Het hardloop verlichtingshesjes/ vest is vrij uniek; deze bestaat uit elastiek (en is dus niet echt een hesje), wat verstelbaar is en vederlicht aanvoelt en dus absoluut niet knelt.

Aan de voorzijde van dit verlichtingshesje bevindt zich een USB oplaadbaar LED lampje, wat in verschillende sterktes kan schijnen én wat ook nog eens in verschillende posities geplaatst kan worden. Zo heb je het zelf de sterkte van het licht en de positie van de lichtstraal onder controle.

Gebruikers van dit LED hardloop verlichtingsvest zijn erg te spreken over deze aankoop. Het vest is nauwelijks voelbaar tijdens hardlopen en de functionele LED lampjes bevallen buitengewoon goed in de praktijk. Deze lampjes, zowel aan voorzijde (wit licht) en achterzijde (rood licht), kun je opladen middels USB aansluiting. Een welverdiende eerste plek dus voor dit fijne, praktische USB hardloop verlichtingshesje.

Bekijk de Baesports hardloop verlichting >>

2. LED Hardloopvest

Onze nummer 2 biedt je ook wederom veel waar voor je geld en bevalt uitstekend in de praktijk. Bij dit LED hardloopvest krijg je 2 LED armbandjes cadeau voor om beide bovenarmen. De verlichting is al vanaf ver te zien. Dankzij dit geel fluorescerende hardloopvest, met rode LED lampjes aan voor en achterzijde, ben je niet meer te missen in het donker!

Het unisex hardloopvest zit als gegoten en is one size fits all. De LED lampjes kun je laten knipperen of constant laten schijnen. Let op: de LED verlichting werkt op batterijen en is niet per USB op te laden. Daarom vind je dit ultrafijne verlichtingsvest niet op de eerste plek, maar op de tweede!

Bekijk het LED Hardloopvest >>

3. Bee seen Led armband

Op de derde plek treffen we de fraaie LED veiligheidsarmband van Bee Seen. Een prima keus voor wie reeds een verlichthesje heeft en nog op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige verlichtingsarmband tijdens hardlopen. Je koopt ‘m voor ongeveer 10 euro en hij is in 4 mooie, felle kleuren verkrijgbaar. Wat maakt dit zo’n goede verlichtingsarmband?

Deze verlichtingsarmband kent een extreem sterke LED verlichting, waarbij de hardloper al vanaf zo’n 1000 meter afstand waar te nemen is! Dit is een ongekende prestatie voor een verlichtingsarmband! Hij is niet USB oplaadbaar en werkt dus op batterijen (die meegeleverd worden). De batterijen gaan ongeveer 70 tot 100 uur mee, afhankelijk of je de knipperstand of continu lichtstand gebruikt.

Deze veiligheidsarmband zit als gegoten en gebruikers van deze lichtarmband zijn vol lof over de sterkte van het licht. Naast deze pre’s vinden gebruikers het ook nog eens een mooie armband. De Bee Seen armband is er voor het hele gezin, dus ook voor je kind op de fiets of tijdens het uitlaten van je hond doe je ‘m even rond je bovenarm.

Wat is de beste hardloop verlichting voor jou?

Ook de keuze voor hardloop verlichting is nogal persoonlijk. Ga je voor een veiligheidsvest waarbij je zelf controle hebt over lichtsterkte en lichtstraal, of wil jij je helemaal niet bezighouden tijdens het hardlopen met de licht positie? In dat geval is de nummer 2 op onze lijst ideaal voor jou; een no nonsens hardloopvest wat doet wat ‘ie moet doen. Vind jij de juiste verlichting op het juiste moment wél belangrijk, dan ga je voor de nummer 1.

Andere beste keus artikelen die je wellicht interessant vindt