Beste hardloop oordopjes

beste hardloop oordopjes

Hardloop oordopjes kun je in alle soorten en maten kopen. En waar de één gaat voor draadloos, zweert een ander weer bij oordopjes met draad.

Ga je voor draadloos, dan moeten de oordopjes vanzelfsprekend over bluetooth beschikken. Maar er zijn nog meer aandachtspunten die wij voor je op een rijtje hebben gezet.

Bekijk onze bevindingen en onze top 3. Zo kom je goed beslagen ten ijs bij de aanschaf van jouw beste oortjes en beleef je nog meer plezier aan je hardlooptraining!

Waar let je op bij het kopen van hardloop oordopjes?

Welke hardloop oordopjes je ook kiest, niemand wil oordopjes dragen die uitvallen tijdens het hardlopen. Laat dat nu precies zijn waar wij onder andere naar gekeken hebben bij het samenstellen van onze ’top 3 beste hardloop oordopjes‘.
Waar let je nog meer op bij het kopen van hardloop oortjes?

Top 3 beste hardloop oordopjes

Bij de aanschaf van de juiste oordopjes is het belangrijk te kijken naar het type bewegingen wat je zult maken. Volstaan hardloop oordopjes met draad? In dat geval ben je meestal goedkoper uit en dat is dus een afweging. Daarnaast let je op draagcomfort, oordopjes die niet uitvallen, functionaliteit en vanzelfsprekend een fantastische geluidsbeleving. Wij helpen je graag verder met het nemen van je besluit. In onze ’top 3 beste hardloop oordopjes’ tref je de beste exemplaren!

1. Bose SoundSport Wireless – in-ear oordopjes

Bose SoundSport Wireless - in-ear oordopjes

Bose heeft een reputatie hoog te houden wanneer het aankomt op een sublieme geluidskwaliteit. En inderdaad, niet voor niets vind je de Bose SoundSport Wireless – in-ear oordopjes – bij ons terug op de eerste plaats! Deze draadloze oordopjes zijn pure luxe en verkrijgbaar in diverse frisse kleuren naast zwart! Ze zijn geschikt voor alle soorten sporten en uitermate geschikt voor hardlopen.

Wat kunnen deze oordopjes niet, zou je jezelf haast afvragen… Ze kennen een batterijduur van maar liefst 6 uur en een zijdezachte gevoel in je oor. Dit zijn oortjes waarvan je nauwelijks merkt dat je ze in hebt. Maar dat is natuurlijk niet alles. Deze geavanceerde oordopjes zijn weerbestendig en naast muziek luisteren voer je telefoongesprekken via de in-line microfoon. Hartstikke handig natuurlijk tijdens het sporten!

Dit zijn hardloop oordopjes die niet uitvallen bij welke beweging je ook maakt, die tegen zweet bestand zijn, en die aan je oor bevestigd zitten in plaats van in je oor. Daarnaast is de geluidskwaliteit echt enorm goed, dit vind je dan ook terug in de talloze, lovende beoordelingen van gebruikers van deze wireless oordopjes van Bose. Je koopt ze voor ca. 145 euro. Hiermee is de Bose SoundSport Wireless tevens de duurste uit de lijst.

Bekijk de Bose Soundsport in-ear oordopjes >>

2. Rolfstone Nova Sport – Volledig Draadloze Oordopjes

rolfstone nova oortjes

De tweede plaats is gereserveerd voor de Rolfstone Nova Sport – Volledig Draadloze Oordopjes. De pasvorm en het draagcomfort zijn optimaal. Dankzij de wingtips -een systeem waarmee je de oortjes gemakkelijk in je oorschelp vastzet- passen deze draadloze oordopjes op ieder oor. Zelfs als je ene oor een andere vorm kent dan het andere oor.

Deze hardloop oordopjes zijn volledig waterdicht, wat erg prettig is natuurlijk. Daarnaast beschikken ze over bluetooth, een microfoon en een zeer lange accuduur. Een grote pre is overigens het oplaaddoosje waarin je de oordopjes bewaart; hierin kun je de oordopjes gewoon opladen!

De Rolfstone Nova sport ontvangt veel lovende reviews over de geweldige geluidsbeleving (met extra bass!) en het heerlijke draagcomfort. Het geluidsvolume regel je door de oordopjes ingedrukt te houden; geluid omhoog op het rechter oortje en geluid omlaag op het linker oortje. Dit is overigens iets wat soms genoemd wordt als minder prettig / handig. Verder worden zij als ‘perfect’ omschreven, gezien de goede prijs/kwaliteitverhouding; topkwaliteit en ruimschoots onder de honderd euro.

Bekijk de Rolfstone Nova Sport oordopjes >>

3. Sony MDR-AS210AP – In-ear sport oordopjes met draad

sony oortjes draad

Op een goede derde plek vind je de Sony MDR-AS210AP – In-ear sport oordopjes met draad. Het klopt, op de derde plaats tref je goede hardloop oordopjes met draad en verkrijgbaar voor de zeer toegankelijke prijs van ca. 19 euro! In dit geval beoordelen we de oordopjes op prijs/kwaliteit.

Er zijn genoeg mensen die het prima vinden om oortjes met draad te gebruiken. Dan zit je goed bij de Sony MDR-AS210AP – In-ear sport oordopjes. De kwaliteit van geluid wordt door velen als ‘goed’ omschreven. De oorhaakjes, waarmee je de oordopjes bevestigd, zijn verstelbaar en tijdens het dragen nauwelijks voelbaar. Iets wat veel mensen als een grote pre ervaren tijdens het sporten. Prima functionerende hardloop oordopjes dus die ook nog eens spatproof zijn.

Dankzij de afstandsbediening en microfoon kun je er ook mee bellen. Voor een boterzacht prijsje koop je hiermee een prima set hardloop oordopjes met draad, waar vele mensen je voorgingen en hier al jarenlang plezier van hebben.

Bekijk de Sony MDR-AS210AP – In-ear sport oordopjes met draad >>

Wat zijn de beste hardloop oordopjes voor jou?

Bij het beoefenen van buitensport, of bij intensieve training, is het handig wanneer oordopjes gewoon echt volledig waterdicht zijn. Soms kan de prijs ook een afweging zijn en wil je er gewoon niet teveel geld aan uitgeven. In onze top 3 beste hardloop oordopjes hebben wij daar rekening mee gehouden, zodat voor ieder wat wils de beste hardloop oordopjes op een rij zijn gezet! Succes.

Meer beste keus artikelen