Beste keus sportlegging

Tijdens welke work out dan ook, of het nu gaat om hardlopen, yoga, of een bezoek aan de sportschool, wil je natuurlijk een sportlegging die het best bij jou past. Want de juiste sportlegging zorgt ervoor dat jij onbezorgd kunt bewegen en er ook nog eens fantastisch uitziet. Een perfect zittende dames sportlegging kun je overigens buiten je work out tevens prima dragen als fashionable item.

De beste sportlegging zakt niet of en schijnt niet door

Niets zo vervelend als een sportlegging die afzakt of doorschijnt. Deze ongemakken zorgen ervoor dat je je niet prettig voelt tijdens het sporten, want je aandacht gaat er dan onbewust teveel naar uit. Als sporter wil je een legging dragen die niet doorschijnt en die niet afzakt. Je gaat voor optimale bewegingsvrijheid! Dat komt goed uit, want binnen dit artikel leggen wij je uit welk type sportleggings er zoal bestaan en wat de 3 allerbeste sportleggings van dit moment zijn. Waar let je op bij je aankoop? Je leest het hier!

High waist sportlegging

De juiste sportlegging biedt je comfort en stevigheid, zoals een high waist sportlegging dat doet. Dankzij de high waist (hoge taille) hoef je nooit bang te zijn dat je legging ineens voorbij je achterkant schiet tijdens bukoefeningen bijvoorbeeld. Ook is het op dit moment super fashionable om een kort truitje op je high waist sportlegging te dragen, zodat -jawel- er een stukje buik (boven je navel) zichtbaar is.

Push up legging

Daarnaast is er de push up sportlegging, die je extra stevigheid biedt op plekken waarvan jij wilt dat deze minder opvallen. De push up legging zorgt voor correctie en stimulans op plekken als heupen, billen, bovenbenen en je buik. Een leuk voordeel is dat deze sportlegging je slanker toont door het liftende effect op de juiste plekken. Altijd mooi meegenomen, toch?

Squatproof leggings

De ultieme sportlegging is daarnaast squatproof. Maar wat is dat nu eigenlijk, squatproof?
De squat is een van de beste oefeningen voor je benen en billen. Je zakt hierbij diep door je benen, al dan niet met een stang met gewichten erop.

Een legging die squatproof is zorgt ervoor dat tijdens intensieve inspanningen de legging niet doorstrekt. Dit houdt simpelweg in dat hij dus niet doorschijnend wordt tijdens momenten waarop je vanuit je hurken zware oefeningen uitvoert. De stof buigt mee, maar blijft gelijktijdig op zijn plek vanwege o.a. de dichte structuur van de stof. Als je legging de squat aankan, dan kan ie alles aan!

Top 3 beste sportleggings

De zoektocht naar de allerbeste sportlegging kan een tijdrovende bezigheid zijn, daarom hebben wij voor jou een speciale top 3 gemaakt van super goede sportleggings, die voldoen aan alle eisen wat intensief sporten met zich meebrengt.

1. Marrald High Waist Pocket Sportlegging

beste sportlegging

Onze nummer 1 is de Marrald High Waist Pocket Sportlegging. Deze ultieme yoga/ fitness legging is razend populair en is voorzien van soft-dry technologie, wat ‘m niet alleen heerlijk zacht maakt, maar de stof ook laat ademen.

Niet onbelangrijk, de Marrald high waist pocket is een yoga/ fitness legging die niet doorschijnt, in welke bochten jij je ook wringt! Extra handig is overigens dat deze sportlegging zakken heeft. De legging is verkrijgbaar in diverse kleuren.

De meeste bezitters van de Marrald High waist pocket sportlegging vinden het een geweldige aanwinst. Eentje die langdurig goed blijft zitten, die niet afzakt en die niet doorschijnt. Een 100% squatproof legging met een prima prijs/kwaliteitverhouding maakt de Marrald High onze beste keus.

Bekijk de Marrald High Waist Pocket Sportlegging >>

2. Nike Nk Pro Dames Sportlegging

nike dames sportlegging beste keus

Op de tweede plaats vind je de Nike Nk Pro Dames Sportlegging. Deze high waist sportlegging staat bekend om zijn sterke en mooie kwaliteit, zachte stof en het ademend effect van de stof. Hij beweegt soepel met je mee, zonder dat hij doorschijnend wordt. Daarnaast wordt deze sportlegging door een grote groep vrouwen aanbevolen vanwege de werkelijk perfecte pasvorm en draagcomfort!

Mooi, sterk, soepel, squatproof en uitermate comfortabel!
De Nike Nk Pro Dames Sportlegging is een uitstekende keus voor ca. 45 euro, waarmee hij eveneens een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding biedt!

3. MW® Sportlegging Dames High Waist

high waist squatproof dameslegging

Onze nummer 3 is de MW® Sportlegging Dames High Waist. Deze fashionable legging kent een perfecte fit, een high waist en een kleine zak voor sleutels of een mobiel bijvoorbeeld. Vanzelfsprekend schijnt deze sportlegging niet door en buigt hij in alle souplesse mee met al jouw sportbewegingen.

De MW® Sportlegging Dames High Waist ontvangt op internet lovende reviews. Gebruikers zijn onder andere zeer tevreden over de fijne stof die ademt en die niet doorschijnt.
Wel wordt gemeld dat deze legging iets kleiner uitvalt dan je mag verwachten, waardoor aangeraden wordt een maatje groter te bestellen dan je gebruikelijke maat. Doe je dit, dan heb je een top sportlegging, die je dankzij het indrukwekkende uiterlijk ook prima als fashionitem kunt dragen; mooi op een lang vest met coole sneakers!

Bekijk de MW® Sportlegging Dames High Waist >>

Wat is voor jou de beste legging?

De beste sportleggings uit onze top 3 bieden stuk voor stuk een excellente kwaliteit. En dan liggen de prijzen ook nog eens dicht bij elkaar in de buurt! In dat geval is de keuze eenvoudig gemaakt; dan laat je de keuze vooral afhangen van het design van de sportlegging. Kortom, welke van deze 3 beste sportleggings spreekt jou het meeste aan?

Liever een compleet fitness setje?

Wellicht ook leuk om te overwegen. Naast een enkele legging is er natuurlijk ook veel keus in fitnesssetjes. Dan ben je in 1 keer klaar qua outfit. Met onderstaande setjes weet je zeker dat je prima voor de dag komt!